:.:.: خوش آمدید :.:.:
حتما از کتاب های موجود در این وبلاگ بهره ببرید.
من سعی میکنم تمامی کتاب های موجود را با لینک مستقیم عرضه کنم.
از شما در خواست می کنم حتما در خبرنامه وبلاگ عضو شوید تا از تغییرات باخبر شوید.
نظراتتون رو حتما اعلام کنید.
یا علی
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
نظامی گنجهای (گنجوی)، جمالالدین ابومحمد الیاس بن یوسف بن زکی متخلص به نظامی (زادهٔ ۵۳۵ در گنجه - درگذشتهٔ ۶۰۷-۶۱۲) شاعر و داستان سرای ایرانی تبار پارسیگوی قرن ششم هجری، که بهعنوان پیشوای داستانسرایی در ادب فارسی شناخته شده است.
خسرو و شیرین منظومهای از نظامی گنجوی است که در آن از لحن باربد سخن رفتهاست.
نظامی این منظومه را در چهارچوبهای زندگی خسرو در بزم شیرین، هنگام فرار از مقابل بهرام چوبینه و شب نشینیهای آن دو با هم و غزل هر یک از کنیزان خسرو و شیرین و گفتگوی آن دو و سرود نکیسا و باربد، بیان میدارد. شخصیتهای اصلی داستان خسرو و شیرین به عبارتند از:
1. خسرو پرویز (پسر هرمز و نوه انوشیروان)
2. شیرین (برادر زاده شمیرا حکمران قهستان)
3. شاپور (مردی تحصیلکرده که از ندیمان خسروپرویز است.
4. فرهاد (مهندس معدن بوده است که به شیرین دل میبندد).
هفت پیکر یا بهرامنامه چهارمین منظومه نظامی از نظر ترتیب زمانی و یکی از دو شاهکار او (با خسرو و شیرین) از لحاظ کیفیت است. این دفتر رااز جهت ساختار کلی و روال داستانی میتوان بر دو بخش متمایز تقسیم کرد:
یکی بخش اول و آخر کتاب درباره رویدادهای مربوط به بهرام پنجم ساسانی از بدو ولادت تا مرگ رازگونه او، که بر پایه روایتی تاریخ گونه است؛ و دیگری بخش میانی که مرکب از هفت حکایت یا اپیزود از زبان هفت همسر او و از زمره حکایات عبرت انگیزی است که دختران پادشاهانهفت اقلیم (مطابق تقسیم قدما) برای بهرام نقل میکنند.
این منظومه آمیزهای از جنبه حماسی و غنایی است، بدین معنی که بخش هفت گنبد تماما دارای روح غنایی و تخیل رمانتیک است ولی بخش تاریخی گونه، اگر چه سعی شاعر بر ترسیم چهرهای حماسی برای بهرام بوده، آمیزهای از جنبه حماسی و عناصر غنایی است.
در هفت پیکر زمین و آسمان و جلوههای جمال این دو با هم پیوند مییابد:
از یک سو هفت گنبد است ساخته بر زمین و هفت روز و هفت رنگ و هفت اقلیم و هفت عروس که جملگی زمینی است، و از سوی دیگر نظیره قرار دادن اینها با «هفت»های آسمانی (چون هفت سیاره و هفت فلک)، و واسطه این دو با همدیگر گنبدی است که چرخ زنان آهنگ عروج به گنبد دوار دارد.
هفت پیکر ستایش داد و رفق، و نکوهش ستم و بیراهی است.
در پایان نامه هفت پیکر حکیم درباره کتاب می فرماید:
مصرعی زر و مصرعی از در تهی از دعوی و ز معنی پر
تا بدانند کز ضمیر شگرف هر چه خواهم دراورم به دو حرف
بهرام که گور میگرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت شعر از خیام
رباعیات خیام مجموعهای از شعرهای حکیم عمر خیام در قالب رباعی میباشد که در قرنهای پنجم و ششم هجری به زبان فارسی سروده شدهاند و عمدتاً بیانگر دیدگاه فلسفی او هستند.
به دلیل آنکه این اشعار از منابع گوناگونی گردآوری شدهاند، در صحت بعضی از آنها نظر یکسانی وجود ندارد. با این حال مضمون رباعیات خیام را به طور کلی میتوان به پنج بخش تقسیم کرد:
۱. رازهای جهان هستی
۲. ناگزیریهای زندگانی (سرنوشت، بیوفایی دنیا، مرگ و خاک و گِل ما)
۳. پرسشها
۴. چگونگی زندگانی اجتماعی
۵. دَمهای خوش زندگانی.
اگرچه بهجز این اشعار، خیام دستاوردهای مهم و گوناگون دیگری در زمینههای ریاضی و ستارهشناسی نیز داشتهاست و به همین سبب دارای لقب حجّةالحق بود، اما شهرت جهانی وی بیشتر به واسطهٔ همین رباعیاتش میباشد که به چندین زبان ترجمه شدهاند.
گلستان کتابی است نوشتهٔ شاعر و نویسندهٔ معروف ایرانی سعدی شیرازی که در یک دیباچه و هشت باب به نثر مُسَّجَع (آهنگین) نوشته شده است. غالب نوشتههای آن کوتاه و به شیوهٔ داستانها و نصایح اخلاقی است.
دیباچه
باب اول - در سیرت پادشاهان
باب دوّم - در اخلاق درویشان
باب سوّم - در فضیلت قناعت
باب چهارم - در فواید خاموشی
باب پنجم - در عشق و جوانی
باب ششم - در ضعف و پیری
باب هفتم - در تأثیر تربیت
باب هشتم - در آداب صحبت
لیلی و مجنون داستانی ایرانی است که حقیقت یا افسانه بودن آن جای بحث دارد. در ادبیات عرب شعرهای زیادی در وصف لیلی و عشق سوزناک او وجود دارد، که به مجنون یا قیس عامری نسبت میدهند، اما ظاهراً از شاعران مختلفی بودهاست. داستان لیلی و مجنون در ادبیات فارسی نیز مشهور بودهاست، تا اینکه در سال ۵۸۴ هجری قمری نظامی گنجوی آن را به نظم درآورد. این داستان جز جانمایهٔ آن، که افسانهای عربی است، بیشترش آفریدهٔ ذهن خلاق و طبع موزون نظامی استاد بزرگ شهر گنجه است و آنچنان در ادبیات فارسی و کشورهای همسایه مورد توجه قرار گرفتهاست که پس از او ۳۸ شاعر فارسیزبان، ۱۳ شاعر ترکزبان، و ۱ شاعر اردوزبان به تقلید از نظامی، این داستان را به نظم آوردهاند.
مثنوی لیلی و مجنون شامل ۴۵۰۰ بیت است، که به سال ۵۸۴ به نام شروانشاه ابوالمظفر اخستان سروده شدهاست در این مثنوی داستان پر سوز و گداز عشق مجنون (قیس عامری) از قبیله بنی عامر و لیلی دختر سعد به رشته نظم درآمدهاست که از داستانهای مشهور عامیانه (فولکلور) تازی پیش از اسلام میباشد.
خواجه شمس الدین محمد بن بهاءالدّین حافظ شیرازی (حدود ۷۲۷ – ۷۹۲ هجری قمری)، شاعر بزرگ سده هشتم ایران و یکی از سخنوران نامی جهان است. بیشتر شعرهای او غزل هستند.
تنها اثر به جا مانده از پروین اعتصامی دیوان اشعاریست، مشتمل بر 6500 بیت شعر، که در دو سبک خراسانی و عراقی سروده شده است.
موضوع غالب اشعار دیوان پروین، حکمت و اخلاق است. این مطالب عموما در قالب مناظرهای که در آن اشیا و افراد مختلف را بهسخن درآورده، بیان شده است.
شعر پروین از نقطه نظر شعرای زمان خود مانند استاد شهریار، ملک الشعرا بهار و محمد قزوینی، شعری با استحکام است و پاکیزه، هم از نظر لفظ و هم از نظر معنا. ظهور پروین در دنیای شعر و ادب مصادف با زمانی است که حوزه شعر و شاعری، طرفداران صاحب ذوق زیادی نداشت و بزرگانی که در این دنیا قلم میزدند عدهی محدودی بودند. فلذا قدم گذاشتن یک زن به این عرصه موجب تحیر بزرگان آن شده بود.
دانلود داستانهای بسیار پند آموز و جذاب دینی از کتاب بحار الانوار نوشته ی مرحوم علامه مجلسی
علامه محمد باقر مجلسي يکي ازبرجسته ترين عالمان بزرگ جهان اسلام است که در سال 1037 هجري ديده به جهان گشود. وي درس و بحث را در چهار سالگي نزد پدربزرگوارش مولا محمد تقي مجلسي از شاگردان شيخ بهايي آغاز نمود.
نبوغ سرشار محمدباقر به حدي بود که در چهارده سالگي از ملاصدرا اجازه روايت گرفت و سپس در حضور اساتيد بنامي چون شيخ حر عاملي، ملا محسن فيض کاشاني و ملا صالح مازندراني زانوي ادب زد و از افکار و انديشههاي آنان بهرههاي فراوان برد. اين عالم رباني در طول عمر پر برکت خويش شاگردان بسياري نيز تربيت کرد که از ميان آنها ميتوان به ملا محمد کاظم شوشتري، مولا ابراهيم جيلاني، محمد رضا اردبيلي، ملا محمد باقر لاهيجي و... اشاره کرد.
اين نابغه جهان اسلام همچنين دست به کار سترگي زد که کمتر کسي در آن زمان ياراي انجام چنين کاري را داشت. وي با جمع آوري روايات مختلف معصومين (ع)، دست به تدوين دايره المعارفي در اين باره زد که در نوع خود بي نظير است که "بحار الانوار" نام گرفته است. علامه علاوه برمجموعه مذکور، کتابهاي بسيار ديگري نيزبه رشته تحرير درآورد که از ميان آنها ميتوان به شرح اربعين، رساله الاعتقادات، رساله في الشکوک، حق اليقين، حليه المتقين، حيوه القلوب، مشکوه الانوار، رساله درديات، رساله در رجعت، رساله در آداب نماز و ... اشاره کرد که به دليل عمق وگستردگي بالاي آنهاهم اکنون نيز به عنوان منابع درجه اول بين طلاب علوم ديني مورد بحث وبررسي علمي قرار دارد.
سرانجام اين مجاهد نستوه پس از عمري تلاش و کوشش در راه اعتلا و نشر معارف حقه اسلام در بيست و هفتم رمضان 1111 ه.ق به ديار ابدي شتافت و پيکر مطهرش را در کنار مسجد جامع اصفهان و جنب مد فن پدر فرزانهاش مولي محمد تقي مجلسي به خاک سپردند.
کتابی که مشاهده می کنید کتابی است که شما را به طور کامل با adsense گوگل و راههای کسب درآمد از آن آشنا می کند. این کتاب از صفر شروع کرده و از انتخاب اسم سایت و هاست و طراحی آن گرفته تا ترفندهای حرفه ای همراه شما خواهد بود. این کتاب شامل ترفندها و راهکارهایی است تا سایت شما بهتر درون موتورهای جستجو فهرست شود و در نتیجه بازدید بیشتری عاید شما شود. آشنایی با قوانین گوگل ، چگونگی چیدمان بهتر تبلیغات ، آشنایی با انواع تبلیغ های گوگل سایر موارد این کتاب است.البته توی این کتاب خیلی بیشتر از این چیزها که من گفتم پیدا میکنید. بهتره پس خودتون مطالعه اش کنید تا بیشتر باهاش آشنا بشید.
سنگی بر گورینام کتابی است ازجلال آلاحمد. این کتاب کوتاه در شش فصل نوشته شدهاست. آلاحمد این کتاب را در سال ۱۳۴۲ به نگارش درآورد، ولی کتاب تا سال ۱۳۶۰، درست ۱۲ سال پس از مرگش، منتشر نشد.
عنوان اثر : سنگي بر گوري
موضوع : رمان
نويسنده : جلال آل احمد
مترجم : ----
فرمت : PDF
توضيحات : متن بدون سانسور
ماجرای کتاب، تک گویی راوی است درباره اینکه خودش (جلال) و همسرش (سیمین دانشور) بچه دار نمیشوند. کتاب با این جمله آغاز میشود:
« هر آدمی سنگی است بر گور پدرش »
راوی نخست به بازگویی چگونگی زندگی خانوادگیاش میپردازد و سپس راههای گوناگون که بچه دار شدن را برمیشمارد و از آزمودههای خود و همسرش در بررسی برخی از این راهها میگوید؛ از آزمودن شیوههای پزشکی تا پیروی و اجرای برخی باورهای خرافی قدیمی، یا حتی پذیرش سرپرستی کودکی یتیم.
کتاب «لهوف» یا «الملهوف علی قتلی الطفوف» یکی از منابع مهم و کهن واقعه عاشورا و تاریخ زندگانی امام حسین علیه السلام است. قدر و منزلت علمی و دقت نظر مؤلف این کتاب، سید ابن طاوس (علی بن موسی بن جعفر بن طاوس)، بر کسی پوشیده نیست. این کتاب بارها به صورت چاپی منتشر شده و این بار به صورت کتاب الکترونیک در اختیار شما قرار می گیرد.